top of page

Naamgeving

Alles start met een goede naam

Je hebt een overtuigend businessplan, maar wat is de naam van je nieuwe bedrijf? Of er is een fusie of overname; wat wordt de handelsnaam en merknaam? Naamgeving is een kernonderdeel van je merk.

Aan de hand van een helder stappenplan brengen we de opties in beeld en komen we tot een naam die uitdrukking geeft aan de strategie.

Enkele voorbeelden uit het naamportfolio:

SoulCollective

Elan Wonen

Bolder Group

Brandwave 

TalentNomads

iThink

Rainmen

Be One

EyeCare

Het Oog van de Klant

Naamgeving

Merkstrategie gaat over visie. Over de markt, hoe de concurrentie zich ontwikkelt, welke vernieuwingen en veranderingen de toekomst gaan bepalen. Welke rol speelt jouw merk daarin? Hoe speel je in op de ontwikkelingen en zorg je voor een eigen, unieke plek in de markt?

Een heldere, onderbouwde strategie, goed tot leven gebracht in de organisatie, geeft richting en houvast. Het zorgt voor een energieke en efficiënte organisatie, de neuzen dezelfde kant op.

Alle neuzen dezelfde kant op

Merk

strategie

Merkstrategie

Perceptie in het hoofd van je klant

Positionering

en merk-identiteit

Merken creëren een verwachting. Je eigen beeld van Apple, Disney of Nike is het resultaat is van tientallen jaren van zorgvuldige positionering. Op basis van die positionering heb je een perceptie, een gevoel bij een merk..

 

Wat onderscheidt jouw eigen merk zich ten opzichte van anderen? Weet je precies waar jouw merk staat in de markt ten opzichte van (toekomstige) concurrenten?

 

Veel bedrijven lijken er niet goed in te slagen deze vragen duidelijk te beantwoorden. Terwijl het in feite niet heel ingewikkeld hoeft te zijn. Het is een kwestie gezond verstand, een doortastende aanpak en professionele ervaring.

Positionering en merkidentiteit
Brandstory

Een goede brandstory is authentiek, aansprekend en bevlogen. Als lezer wordt je aangestoken door de belofte en de energie die ervan uit gaat. 

Het brengt de heritage van het merk, de avonturen die eraan vooraf gingen samen met de toekomst die het voor zichzelf heeft geschetst. Het integreert ratio en emotie. De brandstory maakt connectie, op een persoonlijke manier. En heeft daardoor veel meer impact. 

Impact met je verhaal

Brand

story

Middelen die in- en extern hun werk doen

Concept

ontwikkeling
& design

Conceptontwikkeling gaat over ontwerp, het daadwerkelijk tot leven brengen van het merk. Het vertaalt positionering en strategie naar fysieke en digitale touchpoints. 

Met een herkenbare mix van logo, grafisch ontwerp, fotografie, typografie en kleur wordt een merk gecreëerd dat herkenbaar is en de juiste snaar raakt. 

Mooi vormgegeven middelen die intern en extern hun werk doen.

Grounded staat garant voor kwalitatief design en tijdloosheid van je merk.

Conceptontwikkeling

Een slogan of tagline is een onderdeel van je merkidentiteit dat in weinig woorden glashelder overbrengt wie je bent en waar je voor staat. Het is een kernachtige belofte die je doet aan je klanten. Een goede tagline helpt de missie, doel of cultuur te benadrukken. Het is een aanvulling op de bedrijfsnaam en het logo. Het bevestigt je onderscheidende positie in de markt. 

In één zin waar je voor staat

Tagline &

Slogan

ontwikkeling

Tagline / sloganontwikkling
bottom of page